top of page

Services

Tongeren Anders, probeert de ontbrekende schakel te zijn voor U.

goed gedaan 1.jpg

De Schakel

Tongeren Anders, probeert het stukje puzzel dat ontbreekt in de communicatie tussen u, en betrokken partijen, te dichten. Aarzel niet ons te contacteren!

logo.jpg

Voor U

Tongeren Anders, doet zijn dienstverlening,

zoals het ooit eens was! We staan er voor

jullie, als anderen er niet zijn, op ieder 

moment. Het kan terug Anders

preatorium.jpg

De Kloof

Tongeren Anders, 

u vindt ons op:

Facebook, Instagram en onze website.

Steun ons, en meld u als lid aan op één

van onze socialmediapagina's.

Tongeren Anders is Anders dan de traditionele tongerse partijen!

Kortweg verdedigen we de problematiek waar Tongeren mee kamt, zoals veiligheid, fusie, immigratie, handel ....leegstand.




Na enkele jaren als voorzitter van Vlaams Belang Tongeren gediend te hebben, mooie tijden, maar meer slechte (zoals organisatie, bestuur en sinds jaren aanhoudende conflicten) de machtsspelletjes van Limburgse parlementariërs...enz. Dit alles samen Leidt tot het oprichten van, Tongeren Anders. We zullen samen strijden naar een Tongeren van weleer. Dat niet alles terug zoals vroeger kan worden, weten we ook. Daarvoor heeft het beleid van de traditionele partijen, onder leiding van Burgemeester De Wael te veel onherstelbare schade aangericht. Thema's als veiligheid, handel, immigratie en ouderenzorg zijn punten waar we ons zullen voor inzetten. Kort geleden kreeg ik als voorzitter een opmerking op een post op facebook van L.D gemeenteraadslid in Riemst (Jos u bent niet verkozen en kunt geen beloftes maken). Inderdaad en dat is nu net het verschil, we zullen onbetaald onze punten hoorbaarheid geven naar de gemeente toe. Punten waar onze burgers mee kampen, en verkozenen al geen gehoor aan geven al hadden ze deze belofte gemaakt, vorige en vorige verkiezingscampagnes. We doen het Anders en zijn Anders! .... Wordt, vervolgt.



Jos Van Roosendael




14 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page