top of page

Services

Tongeren Anders, probeert de ontbrekende schakel te zijn voor U.

goed gedaan 1.jpg

De Schakel

Tongeren Anders, probeert het stukje puzzel dat ontbreekt in de communicatie tussen u, en betrokken partijen, te dichten. Aarzel niet ons te contacteren!

logo.jpg

Voor U

Tongeren Anders, doet zijn dienstverlening,

zoals het ooit eens was! We staan er voor

jullie, als anderen er niet zijn, op ieder 

moment. Het kan terug Anders

preatorium.jpg

De Kloof

Tongeren Anders, 

u vindt ons op:

Facebook, Instagram en onze website.

Steun ons, en meld u als lid aan op één

van onze socialmediapagina's.

De roep om verandering in Tongeren en Borgloon: Stem bewust, stem voor vernieuwing!

In Tongeren en Borgloon heerst een groeiend gevoel van ontevredenheid over het huidige bestuur. Deze misnoegdheid komt duidelijk naar voren in gesprekken op straat en op social media. Veel inwoners verlangen naar verandering, maar tegelijkertijd overwegen sommigen om hun stemrecht niet te gebruiken, vooral nu de wetgeving is aangepast waardoor stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen niet langer verplicht is.


Nieuwe wet, oude trucjes?

Deze nieuwe wet, die het niet-verplichte stemmen mogelijk maakt, wordt door sommigen gezien als een zet van de traditionele partijen om hun macht te behouden. Door het stemmen vrijblijvend te maken, wordt de drempel voor verandering verhoogd. De angst is dat de gevestigde partijen hun machtspositie kunnen versterken als burgers besluiten thuis te blijven op de verkiezingsdag. Daarom is het van groot belang dat iedereen zich bewust is van de impact van deze nieuwe wet.


De kracht van uw stem: Geef jonge, nieuwe partijen een kans

De echte sleutel tot verandering ligt niet in thuisblijven, maar in het actief stemmen op jonge, nieuwe partijen. Deze partijen, met hun frisse perspectieven en innovatieve ideeën, kunnen het politieke landschap daadwerkelijk veranderen. Verandering begint met het breken van oude gewoonten en het geven van kansen aan nieuwe gezichten.


Vlaams Belang: Een proteststem zonder resultaat?

Er is ook een groeiende trend om uit protest te stemmen op partijen zoals Vlaams Belang. Echter, we roepen de inwoners van Tongeren en Borgloon op om eens kritisch te kijken naar de prestaties van deze partij op gemeentelijk en provinciaal niveau. Wat heeft Vlaams Belang in de afgelopen decennia daadwerkelijk bijgedragen als oppositiepartij? De realiteit is dat deze partij op lokaal niveau vaak tekortschiet in expertise en daadkracht om significante veranderingen door te voeren.


Stem bewust, stem voor vernieuwing

Als je écht verandering wilt, dan moet je bewust kiezen voor nieuwe partijen met nieuwe kandidaten. Het is tijd om de politieke status quo te doorbreken en ruimte te maken voor vernieuwende ideeën en frisse energie in de gemeenteraad.


Wil je het anders? Stem dan anders!

De gemeenteraadsverkiezingen bieden een kans om een nieuwe richting in te slaan. Laat je stem niet verloren gaan. Gebruik je stem om de koers van je stad of gemeente te veranderen en kies voor partijen die echt het verschil kunnen maken. Alleen zo kunnen we de noodzakelijke veranderingen in beweging zetten en een beter bestuur creëren voor Tongeren en Borgloon.


Jos Van Roosendael

Voorzitter en Lijsttrekker, Tongeren-Borgloon Anders.



101 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page