top of page

Services

Tongeren Anders, probeert de ontbrekende schakel te zijn voor U.

goed gedaan 1.jpg

De Schakel

Tongeren Anders, probeert het stukje puzzel dat ontbreekt in de communicatie tussen u, en betrokken partijen, te dichten. Aarzel niet ons te contacteren!

logo.jpg

Voor U

Tongeren Anders, doet zijn dienstverlening,

zoals het ooit eens was! We staan er voor

jullie, als anderen er niet zijn, op ieder 

moment. Het kan terug Anders

preatorium.jpg

De Kloof

Tongeren Anders, 

u vindt ons op:

Facebook, Instagram en onze website.

Steun ons, en meld u als lid aan op één

van onze socialmediapagina's.

Als ondernemer strijden voor een betere en leefbare stad.

Het Verlangen naar Verandering: Tongeren Borgloon Anders.

In de steegjes van Tongeren fluisteren de handelaren, hun stemmen gedempt door een gevoel van onbehagen. Ze weten het allemaal: het beleid dat door de huidige politieke leiders wordt gevoerd, laat veel te wensen over. De straten van deze eeuwenoude stad voelen steeds meer als vergeten steegjes, verstoken van de vitaliteit die ze ooit kenmerkte. In de jaren '80 en '90 waren handelaren nog moedig genoeg om hun politieke mening te laten horen en zelfs zichzelf kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Destijds stonden ze op voor hun belangen in het gemeentebestuur, zonder angst voor repercussies van hun klanten. Maar ergens langs de weg van de tijd is die moed verloren gegaan, verzwolgen door een klimaat van terughoudendheid en vrees. Tongeren Borgloon Anders is geboren uit de drang naar verandering. Het is een partij zonder de beperkingen van traditionele politieke kleuren, gedreven door de stem van de burger en de ondernemer. Deze partij omarmt de roep om Tongeren terug op de kaart te zetten, om de stad nieuw leven in te blazen met frisse ideeën en daadkrachtig beleid. Maar deze verandering kan alleen tot stand komen als eenieder de moed en het ondernemerschap toont om op te staan en samen te werken voor een ander Tongeren in 2024. Het is tijd voor handelaren om niet alleen vanuit handelsverenigingen te werken, maar om vanuit het politieke beleid een krachtig mandaat te eisen. Een mandaat dat de belangen van de stad en haar inwoners werkelijk vertegenwoordigt.

Het is begrijpelijk dat velen huiverig zijn. De angst voor repercussies van klanten en het stigma dat gepaard gaat met politieke betrokkenheid kan verlammend zijn. Maar laten we niet vergeten dat ware verandering vaak voortkomt uit moedige stappen in het onbekende. Als we samen durven te dromen van een beter Tongeren, als we de krachten bundelen en onze stemmen laten horen, dan kunnen we de stad herstellen tot haar voormalige glorie. Laten we de angst overwinnen, laten we het verleden achter ons en laten we samen de weg naar een nieuw tijdperk van voorspoed en welvaart voor Tongeren openen.


In 2024 is de tijd gekomen om te handelen. Laten we onze stemmen verheffen, laten we onze visie omzetten in actie en laten we Tongeren Borgloon Anders maken - samen, als één gemeenschap.




76 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page